Pandemi Sonrası Siber Tehditler Giderek Artıyor!

2020 yılında hacker’ların 25 milyar dolar gelir elde ettiğini anımsatan uzmanlar, pandemi süreci ile birlikte siber saldırganların hedefinde artık hastanelerin  olduğuna dikkat çekti. Geleneksel siber güvenlik kontrolleri siber saldırıları tespit etmekte başarısız kaldığından, birçok şirket daha etkili yöntemlere gereksinim duymaktadır.

Siber saldırılara karşı deception (yanıltma) teknolojisiyle yapay zekayı içerisinde barındıran sistemlerimiz hackerların erişmek istenilen bilgiye ulaşamadan yakalanmalarını sağlamaktadır.

Yanıltılarak tuzağa düşürülen saldırganların sisteme nasıl sızdıkları ve kullandıkları yöntemler hemen ortaya çıkarılmakta ve yanal hareket önlenebilmektedir.

Ajansız çalışma yeteneğine sahip yanıltma teknolojileri hali hazırdaki sistemleri hiç etkilemeden çok kısa sürede kurulabilmektedir.

Hangi alanda olursa olsun bütün kuruluşlar her an risk altındadır. Siber tehditle karşılaşmamış kurumların dahi, her an siber tehditlere karşı güncel ve son teknoloji ürünler kullandıklarından emin olmaları son derece önemlidir.

İhtiyaca yönelik ürünlerle sizi buluşturmaya devam eden Siberyol ailesi, her geçen gün bünyesine kattığı yeni teknolojilerle siber güvenliğe olan farkındalığını ortaya koymaktadır.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın paylaştığı verilere göre, 2020'de 110 bini aşkın siber saldırı gerçekleşti.

Ayrıca kullanıcı bilgilerinin çalınması durumunda birçok yaptırım ile karşı karşıya kalmanız hem kurum itibarinizi hem de finansal varlıklarınızı büyük ölçüde etkiler.

Bu nedenle Siberyol olarak, pandemi sürecinde artan siber tehditlere karşı, güncel teknoloji fırsatlarımız ile sunduğumuz tam 90 gün deneme sürecini başlattığımızı bildirmek isteriz.

Son Blog Yazıları